Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Κανονικά στην Γ’ Εθνική κατηγορία η ΑΕΚ Τρίπολης!

VALASOPOULOS PANAGIOTIS DRT 2019SEP10

Επίσημα η ΑΕΚ Τρίπολης θα κατέβει κανονικά να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτή η είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα το πρωί από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο ο οποίος φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης. Ο κ. Βαλασόπουλος τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες τέθηκε το δίλημμα της διοίκησης για το αν τα μέλη θα τιμήσουν την ιστορία του συλλόγου ή αν θα πάνε σπίτια τους. Η επιλογή που έγινε ήταν προφανώς η πρώτη επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι η διοίκηση τιμά και σέβεται τα 90 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ Τρίπολης και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να είναι αυτή η διοίκηση που θα ρίξει την ΑΕΚ Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης εξ’ αρχής έκανε μια σύντομη αναδρομή στα γεγονότα από την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική μέχρι τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας. Παράλληλα και με τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα χωρίς συνεχείς προηγούμενες συνεχείς ανακοινώσεις για το τι σκοπεύει ή δεν σκοπεύει η νέα διοίκηση να πράξει όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, ο κ. Βαλασόπουλος τόνισε ότι ο σύλλογος θα πορευτεί με ιδία κεφάλαια παρά τις οικονομικές δυσκολίες που δεν περνούν απαρατήρητες, διαψεύδοντας σενάρια ύπαρξης μεγάλων χορηγών ξαφνικά στην ομάδα.

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης για το «γηπεδικό»…

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης τοποθετήθηκε για το θέμα της έδρας της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αναφέροντας ότι για την ώρα θα χρησιμοποιηθεί ως πρώτη έδρα το γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης με προοπτική με τη βοήθεια του συλλόγου και του Δήμου Τρίπολης, να υπάρξουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών προκειμένου να μεταφερθεί εκεί η ομάδα.

Ο κ. Βαλασόπουλος τόνισε εξ’ αρχής ότι δεν εξαρτάται από τη διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης το θέμα του γηπέδου. Σχολίασε ότι με τη βοήθεια του προσωπικού του ΔΑΚ Τρίπολης το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο είναι πλέον σε καλύτερο κατάσταση. Παράλληλα εμμέσως άφησε αιχμές προς τη διοίκηση του Παναρκαδικού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ΑΕΚ Τρίπολης δεν έτυχε της αλληλεγγύης του «τριφυλλιού» για την παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας μέχρι να βρεθεί λύση με το γήπεδο Φιλικών, όταν πέρυσι το γήπεδο Φιλικών είχε παραχωρηθεί αρκετές φορές στους «πράσινους» για προπονήσεις.

Τέλος ο κ. Βαλασσόπουλος αναφέρθηκε στις επαφές και προτάσεις που αφορά όλα τα τμήματα της ΑΕΚ Τρίπολης προς την προηγούμενη και νέα Δημοτική αρχή εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ειδικά για το θέμα του γηπέδου Φιλικών θα υλοποιηθούν.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά τα όσα είπε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος:https://www.mixcloud.com/contraepithesi/valassopoulos-panagiotis-drt-10-09-2019/

ΠΗΓΗ:https://www.contraepithesi.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1/

?>?>?>?>?>?>?>