Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Tο πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.
75f2e33d8420a33478382c4fee40de22 XL

Δείτε εδώ:https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=M6Tknhbjb9k

Οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων των «κιτρινόμαυρων» έπιασαν δουλειά προκειμένου να προετοιμαστούν για τις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν το επόμενο διάστημα και στις οποίες για μια ακόμη σεζόν οι στόχοι είναι υψηλοί.

Λίγο μετά τις 09:00 το αγωνιστικό τμήμα του Ομίλου Τένις ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε την πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο. Αρχικά o κ. Βαλασόπουλος και ο κ. Παπαδόπουλος μίλησαν στα παιδιά για το ξεκίνημα αυτής της σεζόν και στη συνέχεια έπιασαν δουλειά στο στίβο του ΔΑΚ Τρίπολης, με τρέξιμο και αρκετές δρομικές ασκήσεις.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει οι προπονητές του Ομίλου ΑΕΚ, θα περιλαμβάνονται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες εντατικές προπονήσεις που τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδες θα είναι διπλές (πρωί και απόγευμα), έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και θα αρχίσουν οι κανονικές προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, να είναι πανέτοιμοι.
ΠΗΓΗ:https://www.pna.gr/sports/sports/item/41260-ksekinise-proetoimasia-o-omilos-tenis-tis-aek-tripolis-video-pics

?>?>?>?>?>?>?>