Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Ολοκληρώθηκε το “Tripolis Sports Camp” από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ

camp2019 kleisimo

Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας, με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθενας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνέχισαν να συνδιοργανώσουν το πρώτο στην Αρκαδία και την Τρίπολη αθλητικό camp, το T"ripolis Sports Camp". Μετά από 6 εβδομάδες αθλητικών "περιηγήσεων" οι μικροί campers, έζησαν κατά γενική ομολογία ανεπανάληπτες στιγμές μιας και οι αθλητικές δραστηριότητες και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη.

Καινοτόμες αθλητικές δράσεις, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για πολλά παιδιά να βρεθούν, τόσο στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, όσο και στις κλειστές, δροσερές αίθουσες του "Δεκάζειου" Γηροκομείου Τρίπολης και να γνωρίσουν από κοντά το πρότυπο camp της Πελοποννήσου και της Τρίπολης. Η ΑΕΚ Τρίπολης με τα τμήματα του τενις αλλά και του ποδοσφαίρου, ο ΚΟΑ Τρίπολης με μαθήματα κολύμβησης και water polo η Αρκαδιανή με χοροδιδασκαλία και μουσικοκινητική αγωγή, ο ΣΑΟΟ με τα μαθήματα αναρρήχησης, το Go Kart με τις συμβουλές οδηγικής συμπεριφοράς και η παιδική αυτόάμυνα που διδάχθηκε από τον κ. Σταθάκο και το Golden Gym, ήταν μια ακόμη χρονιά οι βασικοί αθλητικοί θεματοφύλακες του Tripolis Sports Camp.

Οι συνεργασίες όμως του camp δεν σταμάτησαν μόνο στο κομμάτι των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο εξωγηπεδικός - παιδαγωγικός χαρακτήρας του Tripolis Sports Camp ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά. Δραστηριότητες όπως η ρομποτική με τα εκπαιδευτήρια της κα Παράσχου - Σμυρνιώτη, η φωτογραφία με τον κ. Αλειφερόπουλο, τα ταξίδια στην Ευρώπη με το φροντιστήριο ξενων γλωσσών Τζιούμη, η στοματική υγιεινή με τον ορθοδοντικό κ. Μπακόπουλο, το πρόγραμμα του ΨΝΤ "Παιδί και ύπνος" , οι διατροφικές συμβουλές με την κα Μπιλίση και βέβαια το θεατρικό παιχνίδι με την βραβευμένη από την UNESCO ηθοποιό και παιδαγωγό κα Γκιντώνη, έκαναν το Tripolis Sports Camp να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των γωνέων για ακόμη μια χρονιά.

Στο εορταστικό κλείσιμο του Tripolis Sports Cmp, η οργανωτική επιτροπή επιφύλαξε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν μέχρι και την τελευταία εβδομάδα στις δραστηριότητες του camp. Πιο συγκεκριμένα η υπεύθυνη των παιδαγωγικών δραστηριοτήτων - ιδιοκτήτρια του Τεχνότοπου κα Γκιντώνη παρουσιασε για πρώτη φορά, απόσπασμα θεατρικής παράστασης από το έργο "Ο μικρός πρίγκιπας". Η παράσταση έλαβε χώρα στο καλλιμάρμαρο αμφιθέατρο του παιδικού σταθμού της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας η "Ζωοδόχος Πηγή". Μετά το πέρας της παράστασης ακολούθησαν οι απονομές των εσωτερικών πρωταθλημάτων του Tripolis Sports Camp, καθώς ένα μικρό πάρτι, στις υπέροχες αυτές εγκαταστάσεις.

Ένσ πολύ μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να πούμε στους επί τρια χρόνια άξιους συμπαραστάτες του Tripolis Sports Camp, που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο καιλοκαιρινό πρότυπο πρόγραμμα. Η οργανωτική επιτροπή του Camp, θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας για την διάθεση τόσο των αιθουσών του "Δεκάζειου" Γηροκομείου Τρίπολης, όσο και του χώρου του αμφιθέτρου του παιδικού σταθμού της "Ζωοδόχου Πηγής", καθώς και το "Αρχοντικό Καλτεζιώτη" για τη διάθεση του χώρου της πισίνας κατά τις εκδρομές μας.

Ευχαριστώ σε όλους, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την προτίμηση σας.

Δείτε εδω:https://www.youtube.com/watch?v=jFjnC9BIhxs&feature=youtu.be

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaportal.gr/news/oloklirothike-tripolis-sports-camp-apo-aek-kai-koat

?>?>?>?>?>?>?>